Wie zijn wij

U heeft een prachtig appartement gekocht in een goed onderhouden gebouw. De lift naar uw verdieping werkt goed, de garage en inkomhal worden gepoetst, de elektriciteitskast onderhouden. Want u kocht niet enkel uw appartement, u heeft nu ook het recht uw aandeel in de gemeenschappelijke delen te gebruiken. Zodat alles conform de actuele wetgeving verloopt. Daar zorgt Hamaver voor, uw partner in het beheren en onderhouden van uw appartementsgebouw.

 

Wie zijn wij

Professionele syndicus

Hamaver is een op en top professionele syndicus: het beheren en onderhouden van appartementsgebouwen is onze kerntaak. Hamaver garandeert dat alles in goede banen geleid wordt zonder dat u zich als mede-eigenaar zorgen moet maken. Wij voeren daarbij enkel beslissingen uit die in samenspraak met u als mede-eigenaar en met de dossierbeheerder genomen worden.

Beheer en onderhoud van appartementsgebouwen

Onderhoud van de gemeenschappelijke installaties, opvolging van de regelgeving, contacten met specialisten, uitnodigingen opstellen voor de Algemene Vergadering, verslaggeving, dit alles neemt veel tijd in beslag. Het is ons beroep er te zijn wanneer u ons nodig heeft.

Hamaver beheert vandaag de dag reeds meerdere gebouwen en is actief in Hasselt en omstreken.

Hamaver verzorgt het beheer en onderhoud van het appartementsgebouw in de breedste zin van het woord.

Onze medewerkersYasemin Aytar
Boekhouding beheer gebouwen
011 24 79 94
yasemin@hamaver.be


Lieve Tans
Vastgoedmakelaar – syndicus
(BIV 506253)

011 24 79 93
lieve@hamaver.be


Michel Lambrechts
Bestuurder (biv 207442)
michel@hamaver.be

Contact

 

Coƶrdinaten

Hamaver
+32 11 284 666
info@hamaver.be
Kramerslaan 13 bus 0.2, 3500 Hasselt, Belgiƫ

 

Hoe bereik ik Hamaver?

Sinds 02 januari 2014 bevinden wij ons op de grote ring om Hasselt, langsheen de Boerenkrijgsingel. Aan de binnenkant van de Boerenkrijgsingel rijdt u via de parallelweg de Kramerslaan op. Vlot bereikbaar vanuit het stadscentrum en in de nabijheid van de op- en afrit Hasselt/St Truiden (28) van de E313.

Openingsuren:

Maandag tot vrijdag: doorlopend open van 9u tot 18u