Veelgestelde vragen

U heeft een prachtig appartement gekocht in een goed onderhouden gebouw. De lift naar uw verdieping werkt goed, de garage en inkomhal worden gepoetst, de elektriciteitskast onderhouden. Want u kocht niet enkel uw appartement, u heeft nu ook het recht uw aandeel in de gemeenschappelijke delen te gebruiken. Zodat alles conform de actuele wetgeving verloopt. Daar zorgt Hamaver voor, uw partner in het beheren en onderhouden van uw appartementsgebouw.

 
Vanaf het moment dat er twee eigenaars in een appartementsgebouw wonen, is het verplicht om een syndicus aan te stellen. De syndicus is er toe gehouden jaarlijks een algemene vergadering te organiseren conform de statuten en een gedegen en transparante boekhouding te voeren en bij te houden. Weliswaar is het niet verplicht om een professionele syndicus aan te stellen. Toch kan het raadzaam en aangewezen zijn om dit wel te doen.
 

Hoe bereik ik Hamaver?

Sinds 02 januari 2014 bevinden wij ons op de grote ring om Hasselt, langsheen de Boerenkrijgsingel. Aan de binnenkant van de Boerenkrijgsingel rijdt u via de parallelweg de Kramerslaan op. Vlot bereikbaar vanuit het stadscentrum en in de nabijheid van de op- en afrit Hasselt/St Truiden (28) van de E313.

Openingsuren:

Maandag tot vrijdag: doorlopend open van 9u tot 18u

Neem contact op met ons